slideshow 1 slideshow 2

You are here

Rólunk

Vállalkozásunk 2008 elején alakult, abból a célból, hogy a kutya és macska kozmetikázásnak egy Magyarországon eddig még nem elérhető módját, lehetőségét nyújtsuk Önöknek!

Örömmel közölhetjük minden kedves állattartó gazdival, hogy VELÜNK immár 10 éve elérhetővé vált a kedvencük szépíttetésének legkorszerűbb, legkényelmesebb módja!

Először is szeretnénk bemutatkozni..

Nyerges Krisztián és Cseri Gergő vagyunk a két tulajdonos, s mint szakképzett kutyakozmetikusok és guruló kutyakozmetikai szalon ötletének magyarországi megvalósítói! Több évtizedes profi sportpályafutással a hátunk mögött, gondolván a sport utáni életünkre , olyannal szerettünk volna foglalkozni, ami nem csupán munka, hanem egyfajta szerelem is az életünkben. Ők pedig a 4 lábúak!

Amerikából merítettük ötletünket, és hosszas előzetes egyeztetések, engedélyeztetéseket követően kezdtük el, ennek az egyedül állóan új szolgáltatás megvalósítását hazánkban. Mindezek által pedig sikerült is megszereznünk a kizárólagos használati ill. kiépítési engedélyt az Országos Szabadalmi Hivatal általi bejegyzés és védettség révén!

Kutyakozmetikusi szakképzettséget 2007 év végén szereztük meg. Szakmai gyakorlatunkat, rutinunkat, továbbá az állatok reakcióinak kiismerését folyamatosan fejlesztjük, köszönhetően szolgáltatásunk egyediségének. Hiszen az állatok ezen új helyzetben más és más reakciót mutatnak – legyen az félős, aktívabb, vagy harciasabb alaptermészetű négylábú! -, mindig tartogatnak meglepetéseket.

Már sok speciális helyzetben találtuk magunkat és a kis és nagy pácienseinket is, és ezáltal kellő felkészültséggel rendelkezünk ahhoz, hogy akár a gazdik által „szélsőséges természettel” vélt kedvencüket is problémamentesen kozmetikázhassuk meg saját otthona elött! Mivel sok 4lábúhoz járunk rendszeresen, ahol megtapasztalhattuk, hogy Ők és a gazdáik is vágytak egy komfortosabb, kényelmesebb megoldásra, mint csupán a lakásban való körülmények!

Az így megszerzett tapasztalataink is segítségünkre voltak, hogy egy minden igényt, kényelmet kielégítő, maximálisan felszerelt kutyakozmetikai szalont építtethessünk ki egy új kisbuszból.

Megvalósítva szlogenünket:

„Bármikor, bárhol, 4keréken a 4lábúakhoz.."