Működéssel kapcsolatos kérdések:

Mennyi idő, amíg elkészül egy kutya?

Természetesen ez fajtától, a szőr állapotától és kozmetikázási eljárástól függ! Annyi bizonyos, hogy itt nem történhet meg, hogy egyszerre több kutyuson oszlik meg a kozmetikus figyelme, és "elcsúszik" az időben. Tehát a minimálisra szűkíthető a kozmetikázási idő !

Van üzlet is, ahol elérhető a szolgáltatásuk?

Jelen pillanatban nincs üzlethelység, mert ez kényelmesebben elérhető és használható a gazdiknak és persze nekünk is!

Honnan van mindig tiszta víz? Vagy újra felhasználják olykor?

Minden kutyusnál természetesen friss, tiszta vizet használunk, hiszen a koszos vizet egy másik tartály tárol, amit minden nap végén leengedünk, ill. a tiszta víztartályt feltöltjük.

Árral kapcsolatos kérdések:

Mennyibe kerül? Drága?

Nem túlzottan! Igyekeztünk kiegyensúlyozott árakat megszabni, hiszen Nálunk nem kis, közép és nagy termetekre van lebontva az árlista (ahogyan más kozmetikákban), hanem speciálisan fajtákra! Továbbá az olcsó kiszállási költség kerületekre van lebontva. Annak érdekében, hogy elérhető legyen ez a kozmetikázási lehetőség minden olyan gazdinak, aki a kutyus és egyben a saját életét is egyszerűbbé, kényelmesebbé próbálja tenni, de mégis a maximális szolgáltatáshoz, szakértelemhez ragaszkodik.

A kiszállási költség kutyánként értendő?

TERMÉSZETESEN NEM !!! Ha egy címen több kutyust kell kozmetikázni, akkor az adott címre fizetendő kiszállási költséget leosztjuk a kutyusuk között. Ezzel a megoldással tudják a gazdik még olcsóbbá, kedvezményesebbé tenni a szolgáltatásunkat!! Hiszen, ha 2-3 gazdi egyeztet egymással egy időpontot, helyszint, akkor már a kiszállási költség elenyésző a saját kedvencére leosztva!

Mire alapszik az ár?

A kiszállási ár, a megadott címhez tartozó kerület kiszállási ára. A kozmetikázási ár pedig, a kutyus fajtájának a kozmetikázását, és az ehhez szükséges műveletek végrehajtásának költségeit tartalmazza. Pl. generátor használata (nyírógéphez, fürdetéshez, szárításhoz, stb) Melyeket igyekeztünk a minimálisra csökkenteni, sokszor még a minimum alá is! Ezt a költséget nagyban befolyásolja a kutya szőrzetének állapota (csomós, elhanyagolt bunda).

Szolgáltatással kapcsolatos kérdések:

Otthon kell lennem?

Nem szükséges, csupán az a fontos, hogy a kutyus elérhető legyen. Tehát, ha megkéri pl. szomszédját, hogy adja ki nekünk a buszhoz kutyusát, akkor amint végzünk a szépíttetésével, Neki fogjuk visszaadni. Így csupán a lakáskulcsot és a szolgáltatásunk árát kell az ismerősének odaadnia, és kedvence kozmetikázását már meg is oldotta.

Végeznek bűzmirigy tisztítást is?

Igen, ha szükséges a beavatkozás, akkor elvégezzük a mirigy tisztítását.

Mit csinálnak a "bajosabb" kutyákkal?

Megpróbálunk "közös hangot találni" a kutyussal, így minden páciensnek megadjuk az esélyt, ám ha sajnos ez nem megy, akkor a saját védelmünkért teszünk a szájára szájkosarat úgynevezett medvekosarat, amit az állatorvosok is használnak ilyen esetekben. Természetesen a gazdi külön kérésére is alkalmazzuk.

Van több kutya is egy időben a buszban?

Nem! Ha csak nem több kutyushoz rendelne egy helyre, és Ön kéri, hogy előre vegyük be magunkhoz a másik kutyust is. Természetesen mindkét gazdi beleegyezésével. Amúgy egyedül csak az Ön kutyája van a szalonunkban.

Macskákat is kozmetikáznak?

Igen, kozmetikázunk cicákat is, ám csak a gazdi külön kérésére fürdetjük, hiszen a macskáknak jobb, ha saját magukat mosdatják és kerüljük a sampon használatát. Bár van speciális cicasamponunk, de a macskák esetében nem szoktuk ajánlani a fürdetést. De a szőr ápolását, bontását, nyírását szakszerűen elvégezzük.

Milyen időpontokban érnek rá?

Mindig igazodunk a gazdikhoz, hiszen ez a szolgáltatás egyik előnye! Hívjon minket és egyeztetünk.

Miért adnak körübelüli időpontot?

Igyekszünk a megbeszélt időpontban érkezni, ám mivel mobilok vagyunk ezért a forgalmi akadályokat be kell számítanunk az érkezési időbe. Ezért a körübelüli időpont. Ami azért 15-30 percen belül értendő.

Öreg kutyust is vállalnak?

Igen, idősebb kutyusokat is vállalunk, hiszen a busz úgy lett kialakítva, hogy ne kelljen emelgetni az állatot (az elektromos asztal segítségével a földtől 10 cm-re csupán rásétál a kutyus). Továbbá lassabban, hosszabb pihenőkkel végezzük a szükséges kozmetikázásukat. Csak a gazdi döntése, hogy megszépítsük e kedvencét.

Nézhetem amíg elkészül a kozmetikázás?

Igen, de tudnia kell, hogy a kutya viselkedését nagyban befolyásolja a gazdi jelenléte. De természetesen megoldható a gazdi jelenléte. Akár a nagy ablakokon keresztül is.

Milyen minőségű samponokat használnak?

Egy neves kutyakozmetikai ápolószereket gyártó cégnek a termékeit használjuk, külön-külön más és más szőrtípusokra kifejlesztett samponokat, balzsamokat használunk. Ön is választhat, melyikkel kezeljük kedvencét.

Mi van akkor, ha nagytestű kutyához hívjuk?

Az asztalra helyezését az elektromos asztal leengedése segíti, de ha bármi oknál fogva emelni kéne a kutyust, akkor is megoldható, hiszen MINDIG LEGALÁBB KETTEN végezzük a kozmetikázás. Amivel gyorsabb, alaposabb kozmetikázást biztosítunk.

A busz berendezésével kapcsolatos kérdések:

Milyen berendezéssel van felszerelve a busz?

Hűthető és fűthető, tehát légkondicionált, így a külső hőmérséklet ellenére a busz belsejében a legoptimálisabb hőfokot biztosítjuk a kutyusoknak és persze magunknak. Ezáltal komfortosabb a kozmetikázás közben eltelt idő! Így SOKKAL kellemesebb, és kevésbé terheli meg az állatot. Ami sajnos a legtöbb kozmetikában nem megoldott !!!

Mindig van melegvíz?

Bojler biztosítja a melegvizet, amit külön erre a célra beépített tiszta vizes tartály tölt fel. Tehát mindig folyamatos a meleg víz ellátása.

Rá kell csatlakoznod valamilyen külső egységre? Víz vagy áramforrásra?

NINCS RÁ SZÜKSÉG!! Fel vagyunk szerelve saját áramfejlesztővel és víztartályokkal! Sem áramot, sem tiszta vizet nem kell biztosítaniuk a gazdiknak! A szennyvizet is egy külön tartályban gyűjtjük, amit nap végén engedünk le a buszból.

Milyen gyakran tisztítjátok a helységet?

Minden kutyus kozmetikázása után átfertőtlenítjük a szalont, és minden este alapos takarításon megy át a busz. Ami természetesen alap követelmenyén a higénia megőrzéséhez!

A busz felszereltsége (kád, asztal) normál méretű?

Igen, ugyanolyan méretűek mint a más, szokványos kozmetikákban használtak.

Balesetvédelmileg is megfelelő a busz?

Ez is alap követelmény, a kutyák és persze a Mi biztonságos munkánk, kényelmünk elengedhetetlen feltétele. Tehát többek között az asztal lapja, a kád alja csúszásmentes, továbbá beépített érintésvédelemmel vannak ellátva az elektromos berendezéseink.

Ajándékozzon velünk

Büszkeségeink

A mobil kutyakozmetika

Árak, szolgáltatások