Mit érdemes tudni az Assino mobil kutyakozmetikáról?

Először is szeretnék bemutatkozni..

Nyerges Krisztián vagyok a cég tulajdonosa és vezetője. Szakképzett kutyakozmetikus, a guruló kutyakozmetikai szalon ötletének magyarországi megvalósítója! Több évtizedes profi sportpályafutással a hátam mögött, gondolván a sport utáni életre , olyannal szerettem volna foglalkozni, ami nem csupán munka, hanem egyfajta szerelem is az életemben. Ők pedig a 4 lábúak!

Amerikából merítettem az ötletemet, és hosszas előzetes egyeztetések, engedélyeztetéseket követően kezdtem el ennek az egyedül állóan új szolgáltatás megvalósítását hazánkban. Mindezek által pedig sikerült is megszereznem a kizárólagos használati ill. kiépítési engedélyt az Országos Szabadalmi Hivatal általi bejegyzés és védettség révén!

Kutyakozmetikusi szakképzettséget 2007 év végén szereztem meg. Szakmai gyakorlatomat, rutinomat, továbbá az állatok reakcióinak kiismerését folyamatosan fejlesztem, köszönhetően szolgáltatásom egyediségének. Hiszen az állatok ezen új helyzetben más és más reakciót mutatnak – legyen az félős, aktívabb, vagy harciasabb alaptermészetű négylábú! - mindig tartogatnak meglepetéseket.

Már sok speciális helyzetben találtuk magunkat és a kis és nagy pácienseinket is, és ezáltal kellő felkészültséggel rendelkezünk ahhoz, hogy akár a gazdik által "szélsőséges természettel" vélt kedvencüket is problémamentesen kozmetikázhassuk meg saját otthona elött! Mivel sok 4lábúhoz járunk rendszeresen, ahol megtapasztalhattuk, hogy Ők és a gazdáik is vágytak egy komfortosabb, kényelmesebb megoldásra, mint csupán a lakásban való körülmények!

Az így megszerzett tapasztalataink is segítségünkre voltak, hogy egy minden igényt, kényelmet kielégítő, maximálisan felszerelt kutyakozmetikai szalont építtethessünk ki egy új kisbuszból.

Megvalósítva szlogenemet:

"Bármikor, bárhol, 4keréken a 4lábúakhoz.."

Ajándékozzon velünk

Büszkeségeink

A mobil kutyakozmetika

Árak, szolgáltatások